Leff-coverband.nl
Coverband Leff bestaat 12,5 jaar!

Contact & Reacties

Kosten en toelichting:

LEFF laat zich meer dan graag boeken. Maar zoals met vrijwel alles heeft ook een optreden van Coverband LEFF zijn prijs. En die laat zich bepalen, afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte van de zaal, het aantal aanwezige bezoekers en niet te vergeten de reisafstand naar de locatie waar moet worden gespeeld. Meer informatie: bel of mail naar drummer Frans Looij, mobiel te bereiken via het nummer 06-23476546 of via het e-mailadres info@leff-coverband.nl

Reacties:

8 juni 2017
Ik heb de coverband Leff ingehuurd voor een verassingsfeest voor mijn man die 40 jaar werd. Ik ben eerst gaan kijken bij een van hun repetities en was gelijk overtuigd dat dit de band moest worden. Ze hebben de verwachtingen zeker overtroffen. Een gezellige band met fijne bandleden en een super divers repertoire. Er zat een mooie opbouw in de liedjes die zij kozen en er werd toegewerkt naar nummers die de hele zaal liet doen knallen. Iedereen, van jong tot oud, stond op de dansvloer. Ze weten zeer goed in te spelen op het publiek en de wensen. Ik kan de band van harte aanbevelen aan iedereen die een goede coverband zoekt!

Chantal van Vorden-van der Peet

---

17 juni 2016
Ik wou je nog even hartelijk bedanken voor het fantastische optreden tijdens onze bruiloft. We zijn inmiddels op vakantie en bedachten ons dat we jullie niet meer hebben gesproken en bedankt. Bij deze dus ;) Het was een top feest en zoals we van jullie gewend waren tijdens bijv. koningsdag, erg goed voor elkaar allemaal !

Groetjes aan de rest van de band van Michael & Anoeska Demmers :)

Copyright © 2014-2019 Leff-coverband.nl
});